Представяне на резултатите на проект „София и Европа за младите -3D- демокрация, диалог и дебат“

12.09.2019 | Новини

На 13 септември 2019 г. (петък) от 15:00 ч. в Зала „Средец“ на хотел „Централ“,  бул. „Христо Ботев“  52 ще се проведе заключителна среща – представяне на резултатите на проект „София и Европа за младите – 3D – демокрация, диалог и дебат“.

Проектът се реализира от фондация „Етнопалитра“ в партньорство с район „Възраждане“-СО, 18 СУ „Уилям Гладстон“ и 32 СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ с финансовата подкрепа на Програма „Европа“ 2019 на Столична община.

Целта на проекта беше младежите „от първо лице“ да чуят какво прави Европейският съюз за младите хора, как могат ефективно да се включат в процесите на вземане на решения, какви са  инструментите за въздействие при вземане на решения, които засягат европейската общност. С дигитализацията и цифровизацията ще изчезнат ли някои от професиите, които те избират днес?  Кои са професиите на бъдещето?  Има ли и какви са опасностите в дигиталното общество, какви са начините да се избегнат. Какви са възможностите за достъп до информация чрез използване на новите технологии. Какво е Европа в живота на младите хора: сигурност, права и свободи, образование, здраве, работа, ежедневие, пазари, пътуване, свободно време, пространство, семейство и бъдеще.

Photo Gallery

© 2002 - 2024 Фондация "Етнопалитра". Всички права запазени!

Powered by WordPress | Theme designed by Gabfire