„СПОРТУВАЙ ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ“ – ДИГИТАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ ЩЕ ПОКАЗВА МЕСТАТА ЗА БЕЗПЛАТЕН СПОРТ

03.08.2021 | Новини, Проекти

Фондация „Етнопалитра“ е партньор на район „Възраждане“ за реализацията на проекта „СПОРТУВАЙ ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ“, който по дигитален, атрактивен, достъпен и иновативен начин популяризира спорта и възможностите за безплатно спортуване в район „Възраждане“ чрез създаване на онлайн платформа и web базирано мобилно приложение с домейн www.vazrajdane-sport.

 Проектът надгражда и обединява проектите, реализирани от район „Възраждане“ с финансовата подкрепа на СО по Програмата за физическото възпитание и спорта. Платформата и мобилното приложение за спорт в района показват спортните площадки, фитнесите на открито и стрийт фитнес площадките на територията на район „Възраждане“ със снимки и видео на площадката и  видео тренировки по различните видове спорт, които могат да се практикуват на всяка площадка. Имаме видео тренировки по футбол, баскетбол, тенис на маса, стрийт фитнес, кондиционна тренировка по футбол, Правилата на различните спортове, които могат да се практикуват безплатно на спортните площадки в района.

Противоепидемичните мерки и дистанционното обучение намаляват възможностите за спорт в училище и в извънкласни занимания и затова създадената дигитална платформа и web мобилно приложение дават възможност за спорт и здравословен начин на живот на учениците и младежите в района.  Дигиталните продукти – платформата и приложението, са позната и ежедневно използвана комуникация за учениците и младите хора и ще ги мотивира да спортуват самостоятелно или в малки групи, в условията на епидемията от COVID 19.

 

Платформата и мобилното приложение популяризират изградените спортни съоръжения в район „Възраждане“ и са възможност учениците да спортуват безплатно в свободното си време по време на учебната година и през ваканциите. Проектъ се реализира с финансовата подкрепа на Програмата за физическото възпитание и спорта на Столична община.

Photo Gallery

© 2002 - 2024 Фондация "Етнопалитра". Всички права запазени!

Powered by WordPress | Theme designed by Gabfire